Sjuk(hus)

Känns som om nästan alla barn på barnhemmet är sjuka. Och vi med, volontärerna. Undra vem som har smittat vem? Jobbigt iallafall. Vi har skit ont i halsen och huvudet och alla bebisar hostar och spyr. Vet inte om de spyr för att de mår illa eller för att de hostar så mycket. Vilket som så är det jobbigt för de små stackarna.

OCH min sötaste lilla värdsyster på 8 år har råkat ut för en olycka också. Så hemskt. Världen bästa tjeja. Det hände tydligen i måndags men vi har inte fått veta nåt. Idag när vi gick på lunch så sa vinkade hennes mamma in oss i hennes rum (hon kan ingen engelska). Så ligger stackarn där med gippsat ben från tårna ända upp till låret och helt blåslagen i ansiktet. Vi fick oss ju en chock. Lilla gumman :( Hon har tydligen blivit påkörd av en motorcykel. Så går det när varenda j'vel kör som idioter!!!!
Saga och jag vill ju självklart köpa något till henne nu som "krya på dig"-present. Men vet inte riktigt vad man köper till folk här? En chokladask som skulle varit ganska enkelt hemma funkar liksom inte här, de äter inte godis. Nån som har något förslag på vad man kan ge?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EllinoriGhana.blogg.se

En blogg om livet som volontär!

RSS 2.0