No turning back...

Då va de klart. Idag betalade jag slutsumman. Inte mycket mer att fixa nu förutom massa småsaker som typ solkräm, sandaler och sånt..
Annars har jag flygbiljetter, visum, extra kontokort ifall nåt skulle hända och tro de eller ej, en respolare :) that's right, har snackat med en tjej som åker samma flygrutt som mig, vilket känns skönt att slippa mellanlanda och så själv. Sen vet jag också att vi iallafall kommer spendera första veckan ihop. Kul tycker jag :)

Nedräkning...

Gaaaaah kan tiden bara gå eller? Just nu står man bara och trampar på samma ställe känns det som. Eftersom det här har varit bestämt rätt så länge så har jag inte tagit tag i annat att göra då jag ändå åker iväg. Hoppas att jag får jobba massa de veckor som är kvar bara så jag får lite annat att tänka på.
Imorgon (söndag) är det ju bara 5 veckor kvar så vill att de ska gå fort.
Nästa lördag drar jag till NY så den veckan lär väl gå fort iallafall.

Gifts

Att tänka på...

Igår på posten fick jag hem lite förberedande information från organisationen jag reser med. Med det fick jag även den här texten som skulle hjälpa till att värdesätta det jag kommer att göra. Jag tyckte den var väldigt fin.

Nytt inför resan :)

En regnjacka/kappa. Ghana har en regnperiod som infaller mars-juli, skönt med regnjacka då även om jag bara är där till slutet på april ;)

EllinoriGhana.blogg.se

En blogg om livet som volontär!

RSS 2.0