Vaccinationer

Då va sista sprutan tagen. 4 stycken har det blivit totalt, men hade blivit mer om det inte vore så att jag redan var vaccinerad mot hepatit.

Men vid 4 sprutor är det inte slut inte. Nä, ska även dricka nåt mysigt och gott mot kolera precis innan jag åker och äta tabletter mot malaria under hela tiden jag är där nere. Malaria tabletterna måste jag prov-äta nu hemma i Sverige för man kan tydligen få värsta hallucinationerna och mardrömmar av dom, och det vill jag ju inte få där nere direkt.

En blogg som är min!

Halloj! Har nu fått arslet ur vagnen och skapat mig en egen liten blogg.
 
För de som inte vet det så kommer jag att åka till Ghana den 2/12 i år för att volontärarbeta på ett barnhem. (Jag vet, det är 2,5 månader kvar) men jag är ju alltid ute i god tid, vad det än gäller, och nu har jag det ju gjort. Så nu kan de som vill följa min lilla resa till det varma landet i Afrika. =)
 
Jag börjar redan bli ganska nervös faktiskt, vilket resulterar i att jag går och förbereder allt inför resan så mycket jag kan. Jag har t.ex. redan skrivit en låååång packlista på 2 hela A4-sidor, hur mycket kan man packa med sig egentligen? Jag har även börjat köpa på mig saker som jag tror kan va praktiskt där nere, typ våtservetter och en solhatt. Haha!
 
Men men, nog för idag. Ni lär nog få se mer av mina förberedelser inför resan. Är ju som sagt hela 2,5 månader kvar. (Känns skiitlångt bort).
 
BYE!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

EllinoriGhana.blogg.se

En blogg om livet som volontär!

RSS 2.0